ARTS - Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate - www.arts.org.ro!

 
Societatea de Instalaţii Electrice şi Automatizări 18-04-2024 11:31:46
Cuprins
Contact
Societatea de Instalaţii Electrice şi Automatizări
B-dul. Pache Protopopescu Nr. 66 Sector 2, Cod 021414, Bucureşti
Tel.: 021-252.42.80 / 135, 136, 128, 132
Fax.: 021-252.48.34
E-mail: siear@siear.ro

Logimaetics ELECTRIC


 • Logimaetics ELECTRIC ofera solutii complete in domeniul instalatiilor electrice, al protectiei impotriva trasnetului si supratensiunilor, avand activitatile structurate in doua departamente:

  1. Departamentul COMERT cuprinde:

  - Importul si distributia in Romania pentru paratrasnete cu dispozitiv de amorsare INGESCO, detectoare de trasnet, protectii la supratensiuni;

  - Distributia regionala in calitate de partener oficial SIEMENS - pentru aparataj electric de joasa tensiune industrial (intrerupatoare, contactoare, protectii motor, relee, butoane, cleme), automatizari si actionari, echipamente si materiale pentru instalatii electrice (corpuri de iluminat public, fluorescente, de siguranta, spoturi, cabluri, tuburi protectie, doze, etc.).

  2. Departamentul SERVICII cuprinde proiectare executie mentenanta pentru:

  - Instalatii electrice de orice complexitate;

  - Instalatii de protectie impotriva trasnetului si supratensiunilor, prize de pamant;

  - Tablouri electrice de distributie, automatizare, compensare;

  - Automatizari industriale si actionari electrice;

  - Sisteme de iluminat interior, exterior, de siguranta;

  - Cablare structurata voce-date-imagine;

  - Sisteme de sonorizare, traducere simultana, anunturi de urgenta;

  - Sisteme de detectie si semnalizare incendiu.

  Solutiile oferite de Logimaetics ELECTRIC au aplicabilitate in toate sectoarele de activitate: industrial, administratie locala, comercial, financiar-bancar, social-cultural, rezidential, etc.

  Logimaetics ELECTRIC are toate atestarile si certificarile necesare desfasurarii si dezvoltarii domeniului sau de activitate, avand implementat sistemul de management al calitatii conform ISO 9001 / 2000.

  Incepand cu anul 2005, Logimaetics ELECTRIC este inclusa pe lista potentialilor furnizori de servicii si produse pentru sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala care au implementate sisteme de asigurarea calitatii certificate de OMCAS si alte organisme acreditate.

  Personalul specializat si autorizat, resursa noastra cea mai valoroasa, beneficiaza de toate dotarile necesare desfasurarii activitatii in cele mai bune conditii.

  Lucrarile de referinta executate in tara si strainatate confirma competenta profesionala si capacitatea organizatorica de a face fata tuturor exigentelor clientilor.

  Respectul fata de client, calitatea serviciilor, sistemul de avantaje progresive, sunt obiectivele care asigura satisfactia beneficiarilor nostri si implicit dezvoltarea companiei.

  Date de contact:

  Logimaetics ELECTRIC

  300489, Timisoara, Str. Ciprian Porumbescu Nr. 86
  Tel./Fax.: 0256-224747, 0256-242024, 0724224747
  Website: www.paratrasnet.ro.
  E-mail: office@paratrasnet.ro  Index | Despre noi | Noutăţi | Instruire | Publicaţii | Bibliotecă | Forum | Download | Organigramă | Membri SIEAR | Listă Verificatori Proiecte şi Experţi Tehnici | Contact

  © 2006 Societatea de Instalaţii Electrice şi Automatizări