MATRIX-ROM Bucuresti - Editura si Casa Software - www.matrixrom.ro!

 
Societatea de Instalaţii Electrice şi Automatizări 19-06-2024 01:32:59
Cuprins
Contact
Societatea de Instalaţii Electrice şi Automatizări
B-dul. Pache Protopopescu Nr. 66 Sector 2, Cod 021414, Bucureşti
Tel.: 021-252.42.80 / 135, 136, 128, 132
Fax.: 021-252.48.34
E-mail: siear@siear.ro

Noutăţi


 • A. ANUNTURI IMPORTANTE PENTRU URMATOAREA PERIOADA

  Ca urmare a hotararii Adunarea Generala a SIEAR - fiecare membru sa fie abonat la una din cele doua reviste - "Electricianul" sau "Automatizari" (Abonamentul este de 80 lei/An), cotizatiile pe anul 2016 sunt:

  Cadrele didactice si pensionarii: 100 lei/an;
  Membri individuali din alte domenii decat Invatamant: 130 lei/an;
  Membri colectivi: 200 Euro/an.


  IMPORTANT!

  Toti membrii SIEAR sunt rugati sa opteze pentru unul din cele doua abonamente si sa completeze formularul pentru ca Editura sa poata trimite revista.
  Formular de Abonare la revista "Electricianul" sau "Automatizari".

  IMPORTANT! In rubrica Comentarii a formularului va rugam sa scrieti membru SIEAR.

  20.12.2011 - Protocol SIEAR - ARTS

  In baza protocolului numarul 239/05.01.2006 precum si in baza bunei colaborari intre organizatiile noastre, ARTS are placerea sa ofere tuturor membrilor SIEAR urmatoarele cursuri la preturi speciale:

  - Accesul la cursul de "Inginer Sisteme de Securitate" cod COR 215222 in conditii financiare similare membrilor ARTS si anume 950 lei/persoana.
  - Accesul la cursul de "Proiectant Sisteme de Securitate" cod COR 215119 in conditii financiare similare cu ale membrilor ARTS si anume 1500 lei/persoana/modul.

  Facem precizarea ca acest curs are doua module distincte:

  - Proiectant Sisteme Tehnice de Detectie si Semnalizare la Efractie, Control Acces, TVCI si Monitorizare si Sisteme Tehnice de Detectare, Semnalizare si Alarma la Incendiu.
  - Proiectant Sisteme Tehnice de Stingere Automata a Incendiului si Sisteme Tehnice de Ventilare pentru Evacuarea Fumului si Gazelor Fierbinti.
  De asemenea membrii SIEAR care sunt interesati doar de achizitionarea manualelor aferente acestor cursuri vor beneficia de un pret promotional.
  In functie de interesul dumneavoastra va putem pune la dispozitie numerele revistei ALARMA, editata de ARTS, ce vor aparea incepand cu luna Ianuarie 2012.


  Director Executiv ARTS, Horatiu Marinescu

  Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate, Splaiul Independentei nr. 319, O.B. 152 Scara A, Etaj 2, Tel. 031-4056402, Fax. 031-4056401, Website: www.arts.org.ro, E-mail: office@arts.org.ro.

  Cursuri intensive de specialitate organizate de SIEAR.

  Curs de pregatire pentru „Verificatori de proiecte si experti tehnici in instalatii”. Cursurile sunt organizate de SIEAR in colaborare cu AIIR pentru urmatoarele domenii:

  - Instalatii sanitare (Is);
  - Instalatii gaze petroliere si lichefiate (Ig);
  - Instalatii de incalzire centrala (Ii);
  - Instalatii de ventilare si climatizare (Iv);
  - Instalatii electrice (Ie).
  Cursurile se desfasoara pe parcursul a 5 zile cate 6 ore/zi.
  Cursantii primesc in functie de domeniul solicitat brosurile cu criteriile de performanta pentru instalatiile: Is, Ig, Ii, Iv respectiv Ie.
  In afara de acestea, toti cursantii primesc urmatoarele:
  - Regulament de verificare si expertizare tehnica de calitate a proiectelor, a executiei lucrarilor si a constructiilor;
  - Brosura „Atestarea verificatorilor de proiecte si expertilor pentru instalatii”;
  - Extras din legislatia referitoare la verificatorii de proiecte si expertii tehnici.
  Director curs: conf. dr. ing. Nicolae Ivan
  tel.: 021-2524280/135; 0721932632 n_ivan@instal.utcb.ro.
  Alte informatii si inscrieri la
  Secretar curs: teh. Cornelia Popovici
  tel.: 021-2524280/136; 0723384534
  Membrii AIIR si SIEAR beneficiaza de o reducere a costului cursurilor de pana la 20%.

  6. Cotizaţiile pentru membrii SIEAR pe anul 2015! Descarcă .

  In atentia firmelor membre SIEAR!

  Va facem cunoscut ca pentru anul 2015 cotizatia pentru membrii colectivi (firmele care sustin activitatea SIEAR) este de 200 euro.

  Deoarece activitatea SIEAR se bazeaza pe cotizatii si sponsorizari vă rugam a analiza posibilitatea de a plati cotizatia cat mai curand posibil.

  Precizam ca in cotizatie este inclus si abonamentul la revistele: „Electricianul” si ”Masurari si Automatizari”.

  In plus membri colectivi primesc informatii despre activitatea SIEAR prin Buletinele SIEAR si primesc volumele sau CD-urile cu lucrarile de la diversele manifestari tehnico-stiintifice organizate de SIEAR sau la care participa SIEAR.

  Societatile membre SIEAR beneficiaza de unele bonusuri la participarea la unele expozitii, prezentari de firme, etc.

  Va transmitem banner-ul SIEAR cu rugamintea de a-l introduce in site-ul firmei dvs. si totodata va rugam a ne transmite banner-ul firmei dvs. pentru a-l introduce in site-ul nostru.

  De asemenea va rugam a ne trimite o pagina pe format A4 de prezentare a firmei dvs. pe care urmeaza sa o introducem in site-ul nostru la sectiunea "Prezentare societati".

  In atentia membrilor individuali SIEAR!

  Cotizatia
  pentru membri individuali este de 50 lei, iar inscrierea de 10 lei.

  Pentru legitimatie trebuie trimise doua fotografii tip carte de identitate. Acestea se pot trimite si prin e-mail: siear@siear.ro.

  Cotizatia, taxa de inscriere si cele doua fotografii pot fi aduse direct la SIEAR sau cotizatia si taxa de inscriere pot fi trimise in contul COD IBAN RO30BRDE441SV03899414410 (cu precizarea numelui dvs.), iar fotografiile la doamna Cornelia Popovici, Bdul. Pache Protopopescu nr. 66, sector 2, cod 021414, Bucuresti.

  B. MANIFESTARI TEHNICO-STIINTIFICE

  1. Regulamentul pentru autorizarea persoanelor fizice si juridice care au dreptul sa realizeze bilanturi energetice si a Regulamentul pentru atestarea responsabililor cu atributiile în domeniul gestiunii energetice sunt aprobate prin Ordinul Nr. 245 / 20.06.2002 publicat în Monitorul Oficial al Romaniei nr. 836 / 20.11.2002. Detalii la: www.minind.ro

  2. Verificatorii de Proiecte si / sau Expertii Tehnici (VP si ET) carora le-a expirat viza trebuie sa sa mearga la ISC teritorial cu urmatoarele:

  1. Cerere catre ISC (in care se arata numele si prenumele, ca este verificator si / sau expert cu legitimatia nr… ca incepand cu data... expira viza si ca solicita prelungirea vizei);
  2. Registru in original;
  3. 2-3 referate reprezentative;
  4. Legitimatia (legitimatiile) si Diploma (diplomele) in copie. Dupa obtinerea avizului se merge cu legitimatia (legitimatiile) si avizul ISC la Directia Tehnica a MTCT de unde se obtine viza de prelungire.

  7. Dosarul pentru Auditul energetic trebuie sa contina urmatoarele:

  1. Cerere tip completata;
  2. Copie dupa diploma de inginer eventual si de doctor inginer;
  3. Memoriu de activitate;
  4. Trei recomandari (doua de la auditori energetici atestati si una de la AIIR);
  5. Trei foto color 5/4;
  6. Copie de pe cartea de munca confirmata;
  7. Declaratie pe propria raspundere ca nu are cazier;
  8. Copie de pe buletin sau carte de identitate.

  Dosarul se depune la Directia Tehnica a MTCT. Se face programarea la examen si inainte de examen se plateste o taxa de 140 lei noi.

  8. Prin accesarea site-ului SIEAR si click pe banner-ul „SRAC-lider pe piata nationala de certificare”, intrati in site-ul SRAC. Cu click pe butonul Instruire gasiti toate cursurile organizate de SRAC in anul 2008, oferte de instruire, reguli de participare, alte cursuri, formulare de inscriere.

  9. SIEAR va organiza cursuri de instruire. Programarea acestora se gaseste in sectiunea Instruire.

  C. DIVERSE

  1. Va supunem atentiei necesitatea aparitiei a unui Ghid pentru masurarea consumurilor de energie electrica in cladiri in vederea stabilirii masurilor de crestere a performantelor energetice. Autorii doresc sa afle si parerea dvs., drept pentru care puteti sa va exprimati prin vot raspunzand intrebarii sondajului afisat in partea stanga jos a site-ului nostru. Parerea dvs. conteaza. VOTATI!

  2. Lista cu Verificatori Proiecte si Experti Tehnici a fost actualizata! (4.11.2006)

  3. Va supunem atentiei aparitia unui "MANUAL DE INSTALAŢII ELECTRICE ŞI DE AUTOMATIZĂRI". Puteti studia cuprinsul acestuia apasand aici. Autorii doresc sa afle si parerea dvs., drept pentru care puteti sa va exprimati prin vot raspunzand intrebarii sondajului afisat in partea stanga jos a site-ului nostru. Parerea dvs. conteaza. VOTATI!  Index | Despre noi | Noutăţi | Instruire | Publicaţii | Bibliotecă | Forum | Download | Organigramă | Membri SIEAR | Listă Verificatori Proiecte şi Experţi Tehnici | Contact

  © 2006 Societatea de Instalaţii Electrice şi Automatizări